Topdeko är ett företag som är specialiserade på microcement och lerputs. Vi utför arbeten i hela Stockholm och Uppsala.


Vi ser varje uppdrag som en framtida referens och är måna om att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete. Vi prioriterar snabba återkopplingar och anpassning av uppdraget efter kundens specifika önskemål. Våra medarbetare är utbildade och har stor erfarenhet.


Topdeko vill alltid leverera hög kvalitet och därför väljer vi att arbeta med två av de bästa leverantörerna inom microcement och lerputs.

VÅRA TJÄNSTER

MICROCEMENT

Microcement skapar unika betongytor med struktur och appliceras med är en tjocklek på 3 mm. Det är ett populärt alternativ att använda sig av vid renovering av golv/väggar, badrum och bänkskivor etc.LERPUTS

Lerputs är ett ekologiskt material som appliceras för hand och ger ett mycket behagligt utseende. Det finns olika kategorier som kunden kan välja mellan Claystone, Monosoft, Creatina och Tadelakt.

SKÖTSEL

För att undvika eventuella skador under den första tiden rekommenderar vi att kunden följer våra skötselråd:


Vid avslutat arbete rekommenderar vi att ej beträda eller använda ytan under 48 timmar. Efter detta ska skyddspapper appliceras innan man placerar ut möbler eller monterar tillbaka badrumsmöbler och VVS.


Undvik att använda rengöringsmedel de första 3 veckorna och efter detta rekommenderar vi att endast städa med ett milt rengöringsmedel.


Microcements styrka kan jämföras med exempelvis ett parkettgolv eller marmor, ytan bör därför tas väl om hand. Om man spiller vätskor som kan ge fläckar bör detta torkas upp så snabbt som möjligt för att ej lämna fläckar. Våta handdukar, mattor och annat som är fuktigt kan tränga igenom lacken och missfärga cementen. I ett badrum rekommenderar vi alltid att man använder en duschskrapa för att undvika att stående vatten tränger ner i cementen.