Om Topdeko

Topdeko vänder sig mot både privatpersoner och företag. Vi utför arbeten i hela Stockholmsområdet och levererar material i hela Sverige.


Vi ser varje uppdrag som en framtida referens och är måna om att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete. Vi prioriterar snabba återkopplingar och anpassning av uppdraget efter kundens specifika önskemål. Våra medarbetare är utbildade och har stor erfarenhet inom microcement, måleri och gjutning.


Topdeko vill alltid leverera hög kvalitet och därför väljer vi att arbeta med ett av det bästa betongmaterialet i Europa, Top Microconcrete. 100 % vattentät lack.

Våra tjänster

MICROCEMENT

GJUTNING BÄNKSKIVA

MÅLERI

Microcement skapar unika betongytor med struktur och appliceras med är en tjocklek på 3 mm. Det är ett populärt alternativ att använda sig av vid renovering av golv/väggar, badrum och bänkskivor etc.

En bänkskiva i betong är ett slitstarkt och tåligt alternativ. Den ger köket en rustik men avskalad och modern känsla.

Vi utför allt inom traditionellt måleri inomhus. Vi vänder oss mot både privatkunder i egna villor, radhus och bostadsrätter samt professionella kunder inom nyproduktion, allmänna lokaler och skolor. 

Garanti

Vi ger garanti mot sprickor på jobb som vi utfört. Garantin gäller mot sprickor som endast uppstått i vår produkt Topmicroconcrete, alltså inte om anledningen till sprickan kommer av yttre påverkan. Om ett underliggande material har spruckit eller ett föremål tappats i cementen ersätts inte skadorna. Topmicroconcrete ska även ha tagits väl om hand av ägaren.

Skötsel

För att undvika eventuella skador under den första tiden rekommenderar vi att kunden följer våra skötselråd:


Vid avslutat arbete rekommenderar vi att ej beträda eller använda ytan under 48 timmar. Efter detta ska skyddspapper appliceras innan man placerar ut möbler eller monterar tillbaka badrumsmöbler och VVS.


Undvik att använda rengöringsmedel de första 3 veckorna och efter detta rekommenderar vi att endast städa med ett milt rengöringsmedel.


Topmicroconcrete styrka kan jämföras med exempelvis ett parkettgolv eller marmor, microcementen bör därför tas väl om hand. Om man spiller vätskor som kan ge fläckar bör detta torkas upp så snabbt som möjligt för att ej lämna fläckar. Våta handdukar, mattor och annat som är fuktigt kan tränga igenom lacken och missfärga cementen. I ett badrum rekommenderar vi alltid att man använder en duschskrapa för att undvika att stående vatten tränger ner i cementen.